WhatsApp ile Hemen Ulaş!

Montessorı Pikler Aktivite Çocuk Tırmanma Kemerı / Üçgen / Rampa 3 Lü Set
Montessorı Pikler Aktivite Çocuk Tırmanma Kemerı / Üçgen / Rampa 3 Lü Set
Marka : Naturkidz
Stok Kodu : 12148
Ürün Kodu : 002047
% 20 indirim
5.390,00
4.312,00
Adet
Fiyatı düşünce haber ver
Ücretsiz Kargo

 

NATURKIDZ KATLANABİLİR MONTESSORİ ÇOCUK TIRMANMA AKTİVİTE ÜÇGENİ küçük çocuklar ve okul öncesi çocuklar için tasarlanmıştır ve motor becerileri, koordinasyon, denge ve çevikliklerini geliştirmek için mükemmeldir. Katlanabilirdir, taşıması kolaydır ve kullanılmadığı zamanlarda kolayca kaldırılabilir. Bu tırmanma üçgeni çocukların çevrelerini eğlenceli ve güvenli bir şekilde keşfetmelerini ve keşfetmelerini sağlayan Montessori'den ilham alan bir aktivitedir. Çocuklar kendi oyunlarını ve zorluklarını yaratmak için kullanabildikleri için bağımsızlığı ve yaratıcılığı teşvik eder. Ayrıca yanında rampasını alarak aktivitelerini daha da renklendirebilirsiniz.

 

NATURKIDZ MONTESSORI AKTİVİTE ÇOCUK TIRMANMA KEMERI küçük çocuklar ve okul öncesi çocuklar için tasarlanmıştır ve motor becerileri, koordinasyon, denge ve çevikliklerini geliştirmek için mükemmeldir. Tırmanma kemeri çocukların çevrelerini eğlenceli ve güvenli bir şekilde keşfetmelerini ve keşfetmelerini sağlayan Montessori'den ilham alan bir aktivitedir. Çocuklar kendi oyunlarını ve zorluklarını yaratmak için kullanabildikleri için bağımsızlığı ve yaratıcılığı teşvik eder. Ayrıca yanında rampasını alarak aktivitelerini daha da renklendirebilirsiniz.

 

NATURKIDZ ÇOCUK TIRMANMA RAMPASI Montessori'den ilham alan bir gereçtir. Çocuklar kendi oyunlarını ve zorluklarını yaratmak için kullanabildikleri için bağımsızlığı ve yaratıcılığı teşvik eder. Ayrıca yanında rampasını alarak aktivitelerini daha da renklendirebilirsiniz.

 

YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
Ahşap Ev Yazı Tahtası
% 20
825,00
660,00
Montessorı  Pikler Tırmanma Rampası
% 20
825,00
660,00
Katlanabilir Montessori Pikler Çocuk Tırmanma Aktivite Üçgeni
% 20
2.420,00
1.936,00
Montessorı Pikler / Masa / Salıncak Çocuk Tırmanma Kemerı
% 20
2.750,00
2.200,00
Çok Amaçlı Dönüştürülebilir Çocuk Öğrenme Kulesi / Aktivite Masası / Yazı Tahtası
% 20
3.110,00
2.488,00


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.