WhatsApp ile Hemen Ulaş!

Çok Amaçlı Dönüştürülebilir Çocuk Öğrenme Kulesi / Aktivite Masası / Yazı Tahtası
Çok Amaçlı Dönüştürülebilir Çocuk Öğrenme Kulesi / Aktivite Masası / Yazı Tahtası
Marka : Naturkidz
Stok Kodu : 10148
Ürün Kodu : 000013
% 20 indirim
3.110,00
2.488,00
Adet
Fiyatı düşünce haber ver
Ücretsiz Kargo

Yükseklik: 80 cm
En: 42 cm
Derinlik 40 cm

NATURKIDZ ÇOK AMAÇLI DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ÇOCUK ÖĞRENME KULESİ Çocuğunuza keşfetmesi, öğrenmesi ve yaratması için güvenli ve rahat bir alan sağlamak üzere tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli kavak kontrplaktan üretilen Montessori felsefesi ile üretilen bu dönüştürülebilir kule ve masa kombinasyonu, çocuğunuzun ihtiyaçları için dayanıklı ve sürdürülebilir bir seçenek sunar. Kule, çocukların yemek pişirme veya el işi gibi etkinlikleri gözlemlerken ve bunlara katılırken üzerinde durabilecekleri güvenli bir platform sağlar. Çalışma masası çizim yapmak, boyama yapmak veya ödev yapmak için geniş ve ayarlanabilir bir çalışma yüzeyi sunar. Bir tarafında kara tahta bulunur ve çocuklara yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini ifade etmeleri için ek alan sağlar. Kara tahta, çocukların kullanması için güvenli ve temizlemesi kolay, yüksek kaliteli, toksik olmayan bir malzemeden yapılmıştır.

Ürünlerimizde 1. sınıf kavak kontrplak ve fırınlanmış çam ağacı kullanarak ahşabın doğal güzelliğini ve dayanıklılığını öne çıkartıyoruz. Su bazlı vernik ve boya kullanıyoruz böylece hem çocuklarımızın sağlığını korumuş oluyoruz hem de çocuklarımızı doğallığa özendiriyoruz. Temizlemesi gayet kolaydır hafif nemli bezle temizleyebilirsiniz.

Kutulanmış ve demonte olarak gelir. Montaj için kurulum şeması ve tüm aksesuarları içindedir ve son derece kolaydır Ürünlerimizi monte etmek, çocuklarınızla birlikte eğlenceli bir aktiviteye dönüşebilir.

NATURKIDZ bebekler ve çocuklar için yüksek kaliteli ahşap ürünler üreten 40 yılı aşkın deneyime sahip bir tasarım ve üretim firmasıdır.

YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
Ahşap Ev Yazı Tahtası
% 20
825,00
660,00
Montessorı Pikler Aktivite Çocuk Tırmanma Kemerı / Üçgen / Rampa 3 Lü Set
% 20
5.390,00
4.312,00
Montessorı  Pikler Tırmanma Rampası
% 20
825,00
660,00
Katlanabilir Montessori Pikler Çocuk Tırmanma Aktivite Üçgeni
% 20
2.420,00
1.936,00
Montessorı Pikler / Masa / Salıncak Çocuk Tırmanma Kemerı
% 20
2.750,00
2.200,00


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.